top of page
Core Exercise

THE 
BURN

uncommon results

THE BURN

3 stationer // 6-8 min på hver station // 2 runder

HIIT - high inten interval træning du vil elske. Dette koncept kan både omfagne og udfordre enhver, uanset om du er nybegynder eller veltrænet. Muskler som brænder, høj puls og svenddrybbende timer venter på dig. Dette koncept er perfekt for dig, som vil maksimere dine resultater på kortest mulige tider. I et lille intimt lokale med høj energi og musik som hjælper dig til at kæmpe hele vejen igennem de sidste hårde sekunder af intervallerne. Jeg er tidligere Coach i Barrys CPH - og elskede alt ved det, men fik lyst til at lave mit eget. Tage de ting med jeg, og de felste deltager elsker, og ændre det som begrænser mange. Fels at bruger NORDIC TRAINER, i stedet for løbebånd, som godt kan være hård for især knæ, hvis man flere gange hver uge løber hårde intensive intervaller. 

young-strong-man-in-gym-doing-suspended-exercises-royalty-free-image-1587390995.jpg

TRX

Hjælper dig med at forbedre mobilitet, fleksibilitet, balance, styrker din core og muskulatur generalt. TRX er et fuld body redskab, hvor kun fantasien sætter grænser, og vinklen af din krop kan ændre sværhedsgraden. på et splitsekundt

233456596_4403598916326838_6987005689543148705_n.jpg

NORDIC

NORDIC TRAINEREN aktiver flere muskler på engang, end nogle andre trænigns redskabet. Udover at fungere primært som et cardio elemant på THE BURN timerne, vil du også mærke overraskende og effektiv muskeludmattelser mange andre steder, mere end når du blot løber. Derudover er det som omtalt langt mere skånsomt for led og især knæ. 

woman-gym-abs-crunches-1109.jpg

CORE + ØVELSER MED HÅNDVÆGTE

3 station er "gulvet" her kommer vi til at fokusere primært på abs, eksplosive øvelser som får pulsen op, og flerledsøveler med håndvægt for især ben, balder.

PRISER:

1 timer 300 kr.

Første gange 150 kr.

4 x 1080 kr.

10 x 2400 kr.

BOOKING:

- Du kan booke som privat person.

- Booke lukkede hold for vennegrupper eller virksomheder.

- Eller som virksomhed booke x antal pladser på enestående timer, eller permanent.

bottom of page