top of page

Mette Reismann

Jurist, tv-vært og politiker

"Det var en rigtig god investering"

 

"Når jeg piver over antal gentagelser kigger Brian simpelt på mig og spørger, hvilke resultater jeg ønsker.". Brian er god til at presse mig, så jeg får det ud af min træning, jeg sjældent ville gøre på egen hånd. Brian er super professionel og god til at motivere mig. Det er uden tvivl en rigtig god investering."

Tor Andersen

Mode og fitness ekspert

"Jeg fik sixpack på rekordtid"

"Træning og sundhed har altid været en stor del af mit liv. De sidste 15 år har jeg undervist og uddannet hold-instuktører. Brian har lært mig at træne og tænke anderledes, frem for alt hjulpet mig til en mere varieret træning. Takket være Brian og hans træningsform har jeg nu fået sixpack på rekordtid (kun 6 uger)."

Rufus Gifford

"(...) allows me to be smarter, more focused and more alert throughout the day."


"Fitness is incredibly important to me. So is my job. And when my job keeps me on my toes 7 days a week, I need a personal trainer who will push me, work me hard and keep me focused on my goals. Brian Husen is that person with me. Brian keeps me motivated and pushes me in a way that not only makes me feel better about myself and my body, but also allows me to be smarter, more focused and more alert throughout the day. Brian is a fantastic personal trainer and I feel lucky to have found him early in my time in Denmark.

Thomas Warberg

Fra 124-87 Kg.

"Jeg var nået til et punkt i min egen træning, hvor der ikke rigtig skete noget. Efter jeg begyndte hos Brian, begyndte kiloene at vælte af. Da det var vildest, var det nærmest to om ugen. Fordelen ved Brian er, at stemningen i træningen ikke er hård, men man hygger sig (stryg det, det er pisse hårdt! Men til at overleve.). Udover det har Brians konstante fitness-tips også været uundværlige. Som en mand der nærmest lever på tankstationer, har det hjulpet kolossalt, at få hjælp til mine kostvaner

Rebecca Laudrup

"Jeg kommer fra en meget sportslig familie, hvor det at dyrke motion har været gennem en bestemt sportsgren, så jeg er ikke den store fan af et fitness lokale, og hver eneste gang jeg er taget dertil har jeg aldrig helt givet de 100 procent af mig selv. Men så mødte jeg Brian, og han begyndte at træne mig fire gange om ugen. Jeg har før haft personlige trænere hvor det har været godt men efter et stykke tid er jeg begyndt at kede mig,da jeg syntes at det resultat jeg ville have gik lidt for langsomt, og ofte blev træningen for ens og gjorde det derfor mere surt end motiverende. Brian motiverer mig hver eneste gang, han er interesseret i at hjælpe mig med at opnå mine mål og træningen er aldrig den samme. Jeg kommer nok aldrig til at syntes at træning er sjovt, men jeg syntes jo at det er dejligt at gå et nummer ned i buksestørrelse! Jeg kan mærke at min energi er blevet meget bedre, og jeg kan kun varmt anbefale Brian til alle. Jeg brokker mig ofte mens jeg dyrker motion og hvis det var op til mig så havde vi nok lidt flere drikkepauser men sådan er det altså ikke! Inderst inde er jeg dog virkelig glad for at Brian er en der ikke går på kompromis med hensyn til træningen og altid er fuld af energi som oftes smittes af på andre. Der er virkelig ingen bedre følelse i verden end at vide at man har brugt sin krop fuldt ud i en times træning, og der er en kæmpe sejr i sig selv.

Please reload

jju-statsautoriseret-revisor-joergen-juul-andersen.jpg.pwcimage.200.252.jpg

Jørgen J. Andersen

PwC Partner - Head of VCT/EMEA Tax Lead for Industrial Products

"Som en 55 årig revisor, med lidt for meget på sidebenene og en smidighed der bedst tåler sammenligning med kosteskaft, så har jeg haft umådelig glæde ved at træne sammen med Brian. Han har taget udgangspunkt i, hvem og hvad der var muligt og så har vi arbejdet stødt og roligt - med sved på panden - mod at opnå mine mål. Og om kort tid må jeg i gang med en større udskiftning af garderoben!. Jeg kan kun give Brian de bedste anbefalinger"

286219570_3174790972839096_3872008797203215564_n.jpg

Vanessa Stuhr Petersen

Founder - School of models

Brian har trænet mig det sidste halve år - og jeg har aldrig været stærkere og mere tonet end jeg er nu. Han er god til, at skræddersy et program der passer til den enkelte - også er han fyldt med god energi. Bedste kombi til god træning.

bottom of page